Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Soamsawali Krom Muen Suddhanarinatha van TPN Media

Nationaal –

Vandaag, 13 juli, markeert de gunstige verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Soamsawali Krom Muen Suddhanarinatha.

Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses werd geboren in 1957 in Londen, Engeland. Ze is het oudste kind van moeder Rajawongse Adulakit Kitiyakara, een oudere broer van Hare Majesteit Koningin Sirikit de Koningin-moeder.

Op 3 januari 1977 trouwde ze op 19-jarige leeftijd met de huidige koning Maha Vajiralongkorn en het jaar daarop kreeg ze een dochter, prinses Bajrakitiyabha van Thailand.

Hun huwelijk eindigde in een scheiding in 1991. Koning Bhumibol Adulyadej gaf haar echter een nieuwe titel als Phra Worarachathinatdamat (wat 'de moeder van het eerste kleinkind van de koning' betekent). Ze behield haar titel als prinses en blijft sindsdien lid van de Thaise koninklijke familie.

The Pattaya News/TPN News wenst Hare Koninklijke Hoogheid Prinses een gelukkige verjaardag!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Abonneren
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.