Surat Thani verbiedt alle boten tot morgenochtend om pieren te verlaten, inclusief veerboten

Soerat Thani –

De gouverneur van Surat Thani heeft bevolen om vanaf vanmiddag (11 juli) alle boten, inclusief veerboten, te verbieden de pieren te verlaten.th) tot morgen (12 julith) ochtend.

De aankondiging is vandaag (11 juli) gedaan door de gouverneur van Surat Thani, de heer Witchawut Chintoth) waarin staat dat het bevel het gevolg is van zware regenval en sterke wind en golven die het Surat Thani-gebied hebben getroffen.

“Alle boten, inclusief veerboten, mogen vanaf vandaag (11 juli) geen pieren meer verlaten in elk district dat verbonden is met de Golf van Thailand.th) morgen (2 juli) om 00:5 uur tot 00:12 uurth) in de onderstaande routes:

1) Van het district Mueang Surat Thani naar het district Koh Samui naar het district Koh Phangan naar Koh Tao (vertrekkend)
2) Van Don Sak district naar Koh Samui district naar Koh Phangan district naar Koh Tao vertrek –terug)
3) Van het district Koh Samui naar het district Koh Phangan naar Koh Tao naar de provincie Chumphon (vertrekkend – terug).

De volgorde in het Thais staat hieronder:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.