Zeeschildpad dood gevonden op strand in Thalang met plastic in mond

Thalang–

Op een strand in Thalang is een zeeschildpad dood gevonden met plastic in zijn bek.

Badmeesters die patrouilleerden op Maikhao Beach in het subdistrict Maikhao in het Thalang-district, vonden vanmorgen (11 juli) een dode zeeschildpad op het strand.th).

Er werd plastic gevonden dat uit de bek van de dode zeeschildpad kwam.

De dode zeeschildpad werd voor autopsie naar het Phuket Marine Biological Centre in Cape Panwa, subdistrict Wichit, district Mueang Phuket gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.