Een buitenlandse toerist verdrinkt, een wordt nog steeds vermist na naar verluidt vanmorgen te gaan zwemmen in de stormachtige zeeën op Koh Chang's Lonely Beach

Koh Chang, Trat –

Een Spaanse toerist verdronk terwijl haar Franse mannelijke metgezel vermist werd nadat ze naar verluidt vanmorgen, 10 juli, waren gaan zwemmen in de stormachtige zee bij Koh Chang's Lonely Beach in de provincie Trat.

Dorpshoofd Termak Sertsri vertelde lokale verslaggevers dat hij door lokale bewoners was gewaarschuwd dat twee toeristen waren gaan zwemmen bij het Lonely Beach tijdens een sterke storm en hoge golven. De ene was een 21-jarige Spaanse vrouw en de andere was een 22-jarige Franse mannelijke toerist.

Ambtenaren van het Marine Security Center gingen vervolgens op jetski's op zoek naar de vermiste toeristen op ongeveer 300 meter van de kust. De Spaanse toerist werd rond 8 uur drijvend in zee gevonden. Ze werd aan land gebracht en voorzien van eerste hulp, maar er werden geen vitale functies gevonden.

De agenten moesten vanaf 11:00 uur tijdelijk stoppen met zoeken. door grote golven en zeer harde wind. De Franse toerist was op het moment van schrijven nog steeds vermist.

Volgens het dorpshoofd verbleven de toeristen drie dagen in het Nature Beach Resort Hotel. Op de dag van het incident vertelden ze het hotelpersoneel dat ze naar de zonsopgang zouden gaan kijken, maar in plaats daarvan gingen ze naar Lonely Beach aan de westkant van het eiland, waar een rode waarschuwingsvlag werd opgehangen om toeristen te verbieden te zwemmen tijdens sterke golven . Ze dronken ook alcohol voordat ze gingen zwemmen.

Foto beleefdheid: Termak Sertsri

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.