Gouverneur van Phuket vraagt ​​om suggesties van consulaten als kandidaat voor Expo 2028

Phuket -

De gouverneur van Phuket vraagt ​​om advies en suggesties van consulaten in Phuket voor de kandidatuur van de provincie voor de Specialized Expo 2028.

Ons vorige verhaal:

Deze maand komt het BIE-comité (Bureau of International Des Expositions) naar Phuket om te kijken of Phuket klaar is om het evenement te organiseren. Phuket-mensen zullen hen verwelkomen en zouden een goede gastheer moeten zijn voor de BIE die over het eiland zal toeren.

Een gisteren gehouden bijeenkomst werd geleid door de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en honoraire consuls van 13 consulaten in Phuket, zoals Australië, Rusland, Noorwegen en Frankrijk.

Gouverneur Narong zei: "Het BIE-comité (Bureau of International Des Expositions) zal deze maand op 25 juli in Phuket zijn.th tot juli 29th, 2022. We zijn bereid om suggesties of advies te ontvangen van onze honorair consuls als kandidaat voor de Expo2028 vóór de BIE-inspectie in Phuket.”

“Dit is ook een goede gelegenheid om Phuket te presenteren aan andere provincies. Daarnaast is dit een goede kans voor buitenlandse investeerders om mee te doen aan de Specialized Expo 2028.” De gouverneur voegde eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.