Een persoon ernstig gewond nadat een motorrijder door een rood licht rijdt voor verkeerspolitie op een kruispunt in Kathu – VIDEO

Kathu –

Een motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat een andere motorrijder vandaag door een rood licht reed en op de eerste rijder botste voor een verkeerspolitieagent op een kruispunt in Kathu.

Hulpdiensten werden vandaag (11 juli) om 10 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op het Si Kor-kruispunt in het Kathu-district. Ze kwamen ter plaatse en troffen een niet-geïdentificeerde Thaise man aan die op de grond lag in de buurt van zijn motor, ongeveer 9 jaar oud. Hij had ernstige verwondingen opgelopen. In de buurt vonden hulpdiensten een tweede zwaar beschadigde motorfiets op het kruispunt. De Kathu Verkeerspolitie was op de kruising.

Op camerabeelden op het kruispunt is te zien dat een van de motorfietsen door een rood licht reed voordat hij in aanrijding kwam met de andere motorfiets. De motorrijder die door het rode licht reed, raakte niet gewond en werd niet direct geïdentificeerd door de Kathu-verkeerspolitie.

Op 1: 03

De politie van Kathu zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.