Thaise regering kondigt 19e verlenging nooddecreet aan, van kracht tot september

Nationaal –

Het Centrum voor Covid-19 Situatieadministratie (CCSA) kondigt een nieuwe verlenging van het Noodbesluit met 2 maanden aan, van 1 augustus tot 30 september.

CCSA-woordvoerder Dr. Taweesilp Visanuyothin vertelde de Associated Press na de algemene vergadering van de CCSA, vandaag, 8 juli voorgezeten door premier Prayut Chan-O'Cha, dat de vergadering had overwogen de noodtoestand in het hele koninkrijk voor de 19e keer uit te breiden voor nog een keer 2 maanden tot eind september 2022.

Premier, als directeur van CCSA, benadrukte dat een dergelijke verlenging bedoeld is voor ziektepreventie en het behoud van het leven van mensen en niet voor andere doeleinden of politieke zaken, zoals wordt beweerd door verschillende pro-democratische activisten of oppositionele parlementsleden.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/