Man gered nadat hij probeerde te springen van Sarasin-brug, Phuket

Phuket -

Een man is gered nadat hij vanmiddag (8 juli) probeerde te springen van de beroemde Sarasin-brug in het district Thalang.

De politie van Tha Chatchai meldt dat ze om 1:00 uur op de hoogte werden gebracht van het incident bij de Sarasin-brug in het subdistrict Mai Khao. Samen met de hulpdiensten kwamen ze ter plaatse om de verontruste en emotionele man op de brug te vinden.

De politie probeerde met de man te praten voordat ze de man uiteindelijk overhaalden om van de brug af te komen. Hij werd naar het politiebureau van Tha Chatchai gebracht voordat de politie zijn familieleden belde. Meer details over de man gaf de politie echter niet vrij

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.