Sterke wind, golven en zware regen in de provincies Phuket en Andaman

Phuket -

Sterke wind, golven en hevige regen zullen vanaf 9 juli aanhouden in de provincies Phuket en Andamanth tot juli 14th2022.

De Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) heeft vandaag (7 juli) de laatste weerswaarschuwing afgegeventh ). In de aankondiging staat, tijdens 9 julith tot juli 14th, zal een zuidwestelijke moesson de Andamanse Zee bedekken. Er zal meer regen vallen met harde wind en golven tot drie meter hoog op open zee.

Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan. Kleine boten in de Andamanse Zee moeten op 9 juli aan land blijventh tot juli 14th. Blijf ons volgen voor toekomstige weersupdates.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.