Phuket test elke dag 19 tsunami-waarschuwingstorens

Phuket -

Negentien tsunami-waarschuwingstorens in Phuket worden vanaf vandaag (7 juli) elke dag getestth) normaal en worden pas woensdag getest met het volkslied.

Onze eerdere verhalen:

De Koninklijke Thaise Marine gevestigd in Phuket en Phang Nga houdt de situatie nauwlettend in de gaten nadat sinds 30 juli meer dan 5 kleine aardbevingen voor het eiland Nicobar zijn gemeld.

Het hoofd van de Phuket Disaster Prevention and Mitigation heeft bevestigd dat het zeewater dat deze week bij vloed stijgt en overstroomde wegen en stormschade veroorzaakt, geen verband houdt met aardbevingen.

De aankondiging is gisteren (6 juli) gedaan door de vice-gouverneur van Phuket, Arnuparp Rodkwan Yodrabamth) . In de aankondiging staat dat om ervoor te zorgen dat het Department of Disaster Prevention and Mitigation altijd is voorbereid op een crisissituatie, negentien tsunami-waarschuwingstorens op het eiland, die normaal gesproken pas woensdag om 8:00 uur werden getest met het Thaise volkslied, nu worden elke dag getest.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.