Gouverneur van Phuket beveelt relevante instanties om de aardbevingssituatie in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden

Phuket -

De gouverneur van Phuket heeft relevante functionarissen opgedragen om op de hoogte te blijven en de aardbevingen in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden.

Onze eerdere verhalen:

Het hoofd van de Phuket Disaster Prevention and Mitigation heeft bevestigd dat het zeewater dat deze week bij vloed stijgt en overstroomde wegen en stormschade veroorzaakt, geen verband houdt met aardbevingen.

De Koninklijke Thaise Marine gevestigd in Phuket en Phang Nga houdt de situatie nauwlettend in de gaten nadat sinds gisteren (30 juli) meer dan 5 kleine aardbevingen voor het eiland Nicobar zijn gemeld.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, heeft gisteren (6 juli) relevante functionarissen opgedragen, met name het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Phuket Office om de recente aardbevingssituatie in de oceaan nauwlettend in de gaten te houden. Alle belangrijke updates moeten onmiddellijk aan de inwoners van Phuket worden doorgegeven.

Het hoofd van de rampenpreventie en -mitigatie van Phuket, de heer Udomphon Karn, heeft echter nog steeds bevestigd dat sterke en hoge golven over het eiland geen verband houden met de aardbevingen in de oceaan, maar slechts een deel van het huidige moessonseizoen zijn.

De Phuket Express merkt op dat het onduidelijk is hoe hij dit precies heeft bevestigd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.