Man die gras aan het opruimen is, vindt menselijk skelet in Kathu

Kathu-

Een man die gras aan het maaien was, vond gisteren (6 juli) een menselijk skelet in Kathuth).

De politie van Kathu werd om 3:55 uur op de hoogte gebracht van het incident. Ze kwamen aan bij een durian-plantage in de buurt van een berg en vonden de heer Pradit Srihawong die de politie vertelde dat hij om 9 uur begon met het opruimen van gras in de plantage voordat hij iets vond dat leek op een menselijk skelet.

De politie arriveerde ter plaatse en vond het skelet op een plastic luchtbed dat was bedekt met een deken. Het skelet werd voor identificatie naar het Vachira-ziekenhuis gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.