Covid-19-vaccinrichtlijnen voor reizigers naar Thailand - Hoeveel doses zijn er nodig om "volledig gevaccineerd" te worden? Wat wordt geaccepteerd?

Het volgende is een grafiek van het PR-bureau van de Thaise regering die laat zien hoeveel doses men als "volledig gevaccineerd" moet worden beschouwd en wat wordt geaccepteerd, een populaire vraag hier bij TPN-media. De kaart is bijgeschreven op de Thaise regering.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/