Zeven bemanningsleden gered na kapseizen boot in Krabi

Krabi-

Zeven bemanningsleden van een boot zijn gered nadat gisteren (4 juli) een vrachtboot kapseisde in Krabith).

De Royal Thai Navy in Krabi werd om 3:00 uur op de hoogte gebracht van het incident en vertelde dat de "Andaman Smootie 999 vrachtboot" sinds 2:00 uur het contact met hun moederbedrijf had verloren. De marine en de Krabi Marine Police gingen de zee in voor een zoektocht.

Om 3 uur vonden ze zeven bemanningsleden van de boot in de buurt van Don Krabi. De zeven gestrande individuen werden gered en teruggebracht naar het land terwijl de boot kapseisde en onder de oceaan zonk.

De autoriteiten blijven vissers waarschuwen om momenteel aan de kust te blijven als ze kleine en middelgrote boten hebben vanwege de intense wind en golven als gevolg van sterk seizoensweer.

De bemanning heeft op het moment van de pers geen openbare verklaring vrijgegeven over de oorzaak van het incident.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.