Thailand's toonaangevende netwerkprovider "AIS" kondigt de overname aan van internetbedrijf "3BB" voor 32.4 miljard baht

Nationaal –

  Thailand's toonaangevende telefoonnetwerkprovider "Advanced Info Service (AIS)" heeft vandaag, 4 juli, de overname aangekondigd van het internetbedrijf "Triple T Broadband Public Company Limited", beter bekend als "3 Broadband of 3BB", en andere dochterondernemingen van de Jasmine telecommunicatietechnologiebedrijf, ter waarde van ongeveer 32.4 miljard baht.

Op zondag keurde de raad van bestuur van AIS zijn dochteronderneming "Advance Wireless Network Company Limited (AWN)" goed om alle 7,529,242,385 aandelen in Triple T Broadband Public Company Limited (TTTBB) te kopen.

Volgens de aankondiging zullen ook de twee dochterondernemingen van TTTBB bij de aankoop worden betrokken.

Bovendien kondigde AWN de aankoop aan van investeringseenheden in het Jasmine Broadband Internet Infrastructure Fund ("JASIF") voor een bedrag van 1,520,000,000 eenheden, wat overeenkomt met 19.00% van de totale investering, die ongeveer 32.420 miljard baht waard is.

De AWN zal toestemming vragen om de aankooptransactie uit te voeren van de Broadcasting Committee en de National Telecommunications Commission (NBTC) voordat de aandelenaankoop- en unit trust-overeenkomsten worden ondertekend, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 zullen worden afgerond. Deze toestemming is nodig voordat echt vooruit gaan.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/