Sterke golven spoelen zeewater aan op de weg in Phuket – VIDEO

Phuket -

  Sterke golven spoelden zeewater aan op een strandweg ten noorden van Phuket en veroorzaakten gistermiddag (3 juli) verkeersvertragingen.

Hoge golven en een sterke stroming hebben zeewater en afval aangespoeld op de hoofdweg in noordelijke richting langs Sai Kaew Beach in het subdistrict Mai Khao, in het district Thalang.

Eetkraampjes en verkopers in de buurt van het strand werden grotendeels geëvacueerd voor de storm en golven, maar sommige zijn beschadigd.

Voertuigen die naar het noorden reden en Phuket verlieten, zaten vast op de weg met meerdere verkeersvertragingen. Verkeerspolitie assisteerde op de weg terwijl het water langzaam afnam.

Voor video's van de hectische situatie, zie hieronder!

Ondertussen heeft de Royal Thai Navy, gevestigd in Phuket, gewaarschuwd voor harde wind en golven van ongeveer drie meter hoog en regen in de open zee.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!rdr

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.