Rode vlaggen gehesen op bijna elk strand in Phuket – VIDEO

Phuket -

  Op bijna elk strand in Phuket zijn rode vlaggen gehesen om strandgangers en zwemmers te waarschuwen voor harde wind en golven.

Dit volgde op een aankondiging van de Thaise Meteorologische Afdeling, die meldt dat er tot 6 juli 2022 harde wind en golven worden voorspeld in de Andamanse Zee als gevolg van een sterke zuidwestmoesson. Een video van de omstandigheden staat onder de aankondiging!

Op Kalim Beach in Patong

Referentieartikelen:

Sterke golven spoelden zeewater aan op een strandweg ten noorden van Phuket en veroorzaakten gistermiddag (3 juli) verkeersvertragingen.

De gouverneur van Phuket inspecteerde de Thep Kasattri Road (nr. 402) in noordelijke richting nabij het Sai Kaew-strand in Mai Khao

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.