Phuket-ziekenhuis is van plan Covid-19 als endemisch te bestempelen

FOTO: MRG Online

Phuket -

  Het belangrijkste ziekenhuis in Phuket heeft aangekondigd dat ze van plan zijn voor te stellen dat Covid -19 vanaf vandaag (4 juli) als een endemische ziekte wordt bestempeld.th), een.

Ons vorige verhaal:

Phuket is van plan Covid-19 aan te kondigen als een endemische ziekte nadat nieuwe en bevestigde gevallen van Covid-19 in de provincie zijn blijven afnemen.

Het Vachira Phuket-ziekenhuis, het belangrijkste ziekenhuis in Phuket in de stad Phuket, heeft gisteren op hun FaceBook-pagina (3 juli) aangekondigd.rd), “We hebben een belangrijke aankondiging, aangezien de Thaise regering Covid-19 vanaf morgen (4 juli) zal aankondigen als endemische ziekte.th). "

“Het Vachira Phuket-ziekenhuis annuleert vanaf morgen de diensten voor zelfisolatie en thuisisolatie door Covid-19. Iedereen die besmet is en verergerende symptomen heeft, kan elke dag van 8 uur tot 30 uur naar de beademingskliniek in het ziekenhuis komen. Voor spoedgevallen kunt u bellen met 7. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 30-1669.”

De Phuket Express merkt echter op dat de Thaise regering en het Center For Covid-19 Situation Administration, of CCSA, hebben eerder verklaard dat aankondigingen over het labelen van Covid-19 als endemisch pas op vrijdag 8 juli zouden worden besproken, zoals te zien is in DIT artikel. Het is onduidelijk of er sprake is van een discrepantie tussen organisaties of dat er wijzigingen kunnen worden aangebracht. Op het moment van de pers is er geen officiële aankondiging van de CCSA gedaan over het labelen van Covid-19 als endemisch.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.