Gouverneur van Phuket volgt op zeewateroverstromingswegen in Mai Khao

Phuket -

  Gisteravond, 3 juli, inspecteerde de gouverneur van Phuket de Thep Kasattri Road (nr. 402) in noordelijke richting nabij het Sai Kaew-strand in Mai Khao na vloed en sterke golven spoelden gisteren (juli .) zeewater op de weg 3).

De gouverneur van Phuket, Narong Wonnciew, vertelde de Phuket Express: "Gisteren waren er veel wegen in de buurt van stranden in Phuket die zijn getroffen door vloed en sterke golven."

“Een zuidwestelijke moesson heeft momenteel de Andamanse Zee bedekt. Golven zijn tot drie meter hoog in Phuket, Phang Nga en Ranong. Dit fenomeen doet zich elk jaar tijdens het moessonseizoen voor.” Gouverneur Narong legde het uit.

“Dit jaar is er echter een aanzienlijke hoeveelheid zeewater op het land aangespoeld. De verwachting is dat vandaag (4 juli)th) rond het middaguur slaat de vloed weer toe.” De gouverneur concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.