Koh Phangan uitgeroepen tot 's werelds beste bestemming voor een "Workation" volgens een prominente website

Ko Phangan, Surat Thani –

  Koh Phangan in Surat Thani, in het zuiden van Thailand, is volgens een belangrijke website genoemd als 's werelds nummer één bestemming voor een zogenaamde "Workation".

Regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonchana vertelde de aangesloten Thaise media: “De premier Prayut Chan-o-cha is tevreden dat Koh Phangan de beste bestemming ter wereld voor een 'Workation' heeft bereikt. De ranking werd verzorgd door de website van 'William Russell' dat is een bedrijf dat levensverzekeringen en gezondheidsplannen afhandelt.”

"Het onderzoek van 160 landen over de hele wereld zei dat Koh Phangan in Surat Thani 's werelds beste bestemming is voor een 'Workation' die werken en reizen combineert," voegde de heer Thanakorn eraan toe.

"Het onderzoek werd beoordeeld op basis van vier factoren, namelijk "maandelijkse uitgaven, internetsnelheid, veiligheid en plezier. Koh Phangan heeft een omgeving die geschikt is voor langdurig verblijf en heeft ook de wereldberoemde Full Moon Party”, legt dhr. Thanakorn uit.

"Andaman Tourism zal ook naar de top van 'World Class Wellness Destinations' worden geduwd om de economie van het land een boost te geven na de verwijdering van de Thailand-pas na 1 juli," merkte de heer Thanakorn op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.