Phuket biedt hondsdolheidvaccins en sterilisatie voor katten en honden

Phuket -

De Phuket Live Stock-afdeling heeft rabiësvaccins voor katten en honden verstrekt om te helpen zorgen voor de dierenpopulatie op het eiland.

De campagne tegen hondsdolheid vond plaats in het afgelopen weekend (1 juli)st) in het Kathu Public Park en werd geleid door de Phuket Live Stock Department Chief Mr. Taywin Sawangsin.

De heer Taywin vertelde de Phuket Express: "De campagne is bedoeld om het aantal huisdieren en zwerfkatten en honden in het gebied te beheersen en om het rabiësvirus in risicovolle gebieden te voorkomen."

“Huisdiereigenaren en -bewoners moeten kennis hebben van het rabiësvirus en relevante wetten over huisdieren. We moeten binnen onze gemeenschappen verantwoordelijkheid nemen voor onze huisdieren, zodat het aantal zwerfkatten en -honden niet toeneemt.” voegde Taywin toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.