Phuket-man in Spiderman-kostuum brengt plezier bij het verkopen van ijs

Phuket -

Een man uit Phuket die een Spiderman-kostuum draagt ​​en ijs verkoopt in de stad, heeft zowel toeristen als lokale bewoners verrukt!

De Phuket Express ontmoette de heer Witoon, 35. Hij heeft ijs verkocht in een Spiderman-kostuum op Soi Hon Sai Thong, subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

Witoon vertelde de Phuket Express: "Ik was vroeger zangeres in restaurants en uitgaansgelegenheden. Na de Covid-19 crisis was ik werkloos. Ik besloot iets anders te doen om geld te verdienen. Ik heb ervoor gekozen om de afgelopen twee jaar ijs te verkopen, maar met een twist. Ik draag elke dag superheldenkostuums en verander ze vaak. Soms draag ik 'the Hulk' en 'the Flash'. Dit is een andere manier van marketing, aangezien veel kinderen die van ijs houden ook dol zijn op Super Heroes. Soms stop ik mijn ijscomotor voor scholen in Wichit.”

Verslaggevers vroegen Witoon hoe heet hij was in deze superheldenkostuums en hij vertelde The Phuket Express: "Natuurlijk is het helemaal HEET!!! Maar ik draag bijna elke dag kostuums. Ik ben er aan gewend. Ik moet dit doen omdat er ook veel mensen ijs verkopen. Ik moet anders zijn."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.