Toeristen die geïnteresseerd zijn in 'Arts on Kata Beach', een eerste evenement voor Phuket

Phuket -

Toeristen zijn naar verluidt geïnteresseerd in het evenement 'Arts on Kata Beach', het eerste kunstfestival op het strand van Phuket.

Het festival vond gisteren (29 juni) plaats op Kata Beachth). De heer Songwut 'O' Sangfai vertelde The Phuket Express: "Ik teken al ongeveer drie jaar op stranden, te beginnen toen de stranden grotendeels leeg waren vanwege de Covid19-pandemie en het gebrek aan toeristen, evenals iets om de tijd te doden. Mijn tekeningen zijn normaal gesproken op grote, lege plekken op stranden. Het is moeilijker dan tekenen in een klein gebied.”

“Ik teken meestal op stranden in Phang Nga. De meeste van mijn tekeningen zijn geometrisch, kinetisch en een mix van Thaise stijlen. Er zijn niet veel kunstenaars die op dit soort stranden in Thailand tekenen. Ik denk dat dit anders is.” verklaarde de heer O.

“Voor Phuket heb ik Kata Beach gekozen omdat het ongeveer drie kilometer lang is. Kunst op het strand is erg mooi. Tegelijkertijd vernietigen we het strand niet. Veel Thaise en buitenlandse strandgangers waren gisteren geïnteresseerd in mijn kunsten. Dit is een andere manier om het toerisme te ondersteunen voor mensen die van kunst en stranden houden.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.