19-jarige Australische man valt dood van hotel in Patong

Patong-

Een 19-jarige Australische man viel gisteren (29 juni) uit een hotel in Patong en landde op het dak van het huis van een lokale bewoner.th).

De politie van Patong werd om 5:55 uur op de hoogte gebracht van het incident in een hotel aan de Ratcha Uthit 200 Years Road in Patong.

Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse om het zes verdiepingen tellende hotel met een zwembad op het dak te vinden. Het lichaam van een 19-jarige Australische man werd gevonden op het dak van een lokaal huis naast het hotel. (De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie.) Zijn lichaam werd voor onderzoek naar het Patong Hospital gebracht, maar volgens de politie van Patong waren er aanvankelijk geen tekenen van een worsteling of lichamelijk letsel.

De politie van Patong meldt dat de Australische man op 28 juni incheckte in het hotelth met twee andere vrienden. De camerabeelden op het dak van het hotel laten zien dat de man op een verhoogde muur boven het zwembad liep en uitkeek over de straat. Hij leek toen op een metalen rail te springen om verder te balanceren, maar verloor zijn evenwicht en viel. Het is niet bekend waarom hij deze gevaarlijke daad uitvoerde.

De politie zet haar onderzoek echter voort om de exacte doodsoorzaak te achterhalen en vast te stellen of de val een ongeluk was of niet.

De naam van het hotel werd ingehouden in afwachting van een volledig onderzoek door de politie van Patong.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.