Zes gezochte verdachten gearresteerd in Phuket voor het openen van bankrekeningen voor oplichters

Wichit, Phuket –

  Zes gezochte verdachten zijn gearresteerd in Phuket voor het openen van bankrekeningen voor online fraudeurs en oplichters.

De politie van Wichit meldt de afgelopen week zes gezochte verdachten te hebben aangehouden. Ze gaven hieronder korte updates, maar geen volledige namen en leeftijden.

  1. De heer Praithong is gearresteerd in Angthong, Centraal-Thailand.
  2. De heer Nattachai is gearresteerd in Angthong.
  3. Dhr. Jirapat is gearresteerd in Angthong.
  4. Mevr. Petcharat is gearresteerd in Borwin, Chonburi.
  5. Mevr. Patcharida en Dhr. Chatchaphon zijn gearresteerd in Wichit, Phuket.

Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden aangeklaagd voor fraude en overtredingen van de Computer Crime Act.

De Phuket Express merkt echter op dat de politie van Wichit geen volledige details heeft gegeven over de vermeende fraude en oplichting, daarbij verwijzend naar een lopend onderzoek, en alleen verklaarde dat de zes verdachten deel uitmaakten van een georganiseerde "ring" van individuen die anderen online oplichtten in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.