Een blik op de Phuket Surf X Beat Series 2022 in Patong voor Pride-maand - FOTOTOER

Patong, Phuket –

  Phuket Surf X Beat Series 2022 werd afgelopen weekend in Patong gehouden onder het thema Pride Month.

Het evenement werd officieel geopend op de Rainbow Road in Patong door de Phuket-vice-gouverneur Anuparp Yodkwan, de burgemeester van Patong, de heer Chalermsak Maneesri, en de Phuket Tourism and Sport Director mevrouw Ratchadaphon O-in. Veel Surf Skaters, LGBTQIA, Thaise en buitenlandse toeristen deden zaterdag (25 juni) mee aan het evenementth).

Vice-gouverneur Anuparp vertelde The Phuket Express: “Het evenement was bedoeld om het toerisme een boost te geven met de huidige trend van sporten, waaronder 'Surf Skating' dat nu erg populair is. Veel mensen uit verschillende leeftijdsgroepen genieten van deze sport.”

Andere activiteiten in het evenement waren shows van 'Idol Farm Skaters' door Thaise nationale atleten Warun Deesombat, B-Boy-dansen, cabaretshows en Surf Skate-wedstrijden, evenals concerten van Lazy Loxy en Sam Black.

Geniet van de foto's!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.