Thaise premier voelt zich tevreden, wetende dat de meeste Thais nog steeds vrijwillig maskers willen dragen, zegt een regeringswoordvoerder

nationaal —

De Thaise premier generaal Prayut Chan-o-cha was zeer tevreden te weten dat de meerderheid van de Thaise burgers nog steeds vrijwillig een gezichtsmasker wilde dragen, zei de regeringswoordvoerder.

Volgens de regeringswoordvoerder Thanakorn Wangboonkongchana vulde de Thaise premier generaal Prayut Chan-o-cha de meeste Thaise burgers aan omdat ze hun gezichtsmaskers ophielden, ondanks de officiële opheffing van het maskermandaat in buiten-/open ruimtes op donderdag 23 juni 2022.

Thanakorn verklaarde dat de regering op dit moment de nieuwe maatregel "universele preventie" implementeert om Covid-19 onder controle te houden en de economie te matigen.

Wat betreft de Covid-19-situatie van vandaag, 25 juni 2022, zijn er 2,236 nieuwe gevallen (2,235 binnenlandse en 1 internationale), terwijl 22,786 Covid-19-patiënten nog steeds in het ziekenhuis liggen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Covid-19/reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.