Patong Beach Road is vandaag tijdelijk gesloten voor verkeer voor 'Pride'-evenement

Patong, Phuket –

Patong Beach Road is vandaag (8 juni) van 00 uur tot 25 uur afgesloten voor verkeerth) voor het evenement 'Surf X Beat Series' dat wordt gehouden onder het thema 'Pride Month'.

Lees meer over het evenement in HIER.

De Patong Beach Road, waarvan een deel de 'Rainbow Road' wordt genoemd (regenbogen die letterlijk op de weg zijn geschilderd), wordt van 8 tot 00 uur afgesloten voor het verkeer voor het evenement dat van 4 tot 00 uur wordt gehouden: 8 uur. Vermijd het gebruik van de weg. De gemeente Patong verontschuldigt zich voor het ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.