Bestuurder overleeft nadat zijn motor in brand vliegt tijdens het rijden over Patong Hill

Patong-

Een bestuurder heeft het overleefd nadat zijn motor in brand vloog terwijl hij over Patong Hill reed.

De politie van Patong werd gisteravond (24 juni) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) in de buurt van de Suwan Khiri Wong-tempel op Phra Baramee Road in Patong.

Politie en brandweer van het Department of Disaster Prevention and Mitigation van de gemeente Patong kwamen met een brandweerwagen ter plaatse en ontdekten dat de motor zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer 5 minuten om de brand te blussen en onder controle te krijgen. De motor was totaal vernield.

De chauffeur, de heer Niphon Mengeaid, 54, een voedselverkoper in Patong die niet gewond was geraakt, vertelde The Phuket Express: “Ik reed de heuvel van Patong af toen andere motorrijders achter me schreeuwden dat mijn motor van achteren in brand vloog. Ik stopte de motor en sprong weg van de vlammen voordat de lokale bevolking de brandweer belde. ”

In dit stadium wordt aangenomen dat de motor vlam vatte doordat een accu die net volledig was opgeladen onder het zadel van de motor was geplaatst. De kosten van de schade worden geschat op ongeveer 30,000 baht.

Ondertussen vatten elektrische kabels gisteren (24 juni) vlam in Patongth) en gealarmeerde omwonenden.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.