De zondagsmarkt op Walking Street in de oude stad Phuket genereert minstens twee miljoen baht per week, zeggen gebiedsfunctionarissen

FOTO: phuketwalkingstreet

Phuket-

De Phuket Walking Street Sunday Market, ook wel bekend als 'Laad Yai', heeft wekelijks minstens twee miljoen baht opgebracht.

De vice-president van de Old Phuket Town Community, de heer Somyos Patan, vertelde de Phuket Express: "De Phuket Walking Street Sunday Market is een van de beroemdste plaatsen aan de Thalang Road in de oude stad Phuket die buitenlandse toeristen hebben bezocht."

“Nadat de Covid-19-situatie is opgelucht, komen er op zondag meer toeristen naar de wekelijkse markt in Walking Street. Er zijn meer dan 500 winkels en kraampjes op de markt waar de meeste kenmerkende items van Phuket-eten en -producten presenteren met muziek langs de weg.

“In de afgelopen maand heeft de markt minstens twee miljoen baht per week gegenereerd. We hebben ons ook gericht op Coivid-19-metingen om de hygiënische veiligheid te waarborgen.” toegevoegd.

FOTO: phuketwalkingstreet

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.