Thailand laat officieel het maskermandaat vallen in de Royal Gazette-bevel tot laat in de nacht

Thailand-

  De Thaise regering heeft, in een nachtelijke bestelling die op 10 juni 00 rond 23:2022 uur is vrijgegeven, een mandaat voor verdeeldheid zaaien in alle openbare ruimtes.

Het mandaat vereiste eerder dat men maskers moest dragen op alle openbare plaatsen, zelfs buitenshuis of alleen.
FOTO: vandaag plaatsen
De tekst van het wettelijk bindende Royal Gazette-bevel is als volgt, in een samenvatting en niet in een woord-voor-woordvertaling: Het ministerie van Volksgezondheid is overgegaan op het dragen van een masker of stoffen masker als vrijwillige praktijk. Het wordt aanbevolen, maar is niet verplicht, om er een te dragen in drukke ruimtes, in grote groepen mensen en op slecht geventileerde plaatsen. Mensen met een hoog risico op Covid-19, zoals ouderen, met reeds bestaande aandoeningen, en risico lopen, moeten te allen tijde een masker op de juiste manier dragen. Dit is echter niet "verplicht". Het bevel is met onmiddellijke ingang van kracht en ondertekend door de Thaise premier Prayut Chan-O-Cha. TPN-media merkt op dat particuliere bedrijven en evenementen de mogelijkheid en het recht hebben om het dragen van een masker in hun vestigingen en locaties echter verplicht te stellen. De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/