Verdachte snijdt banden door van een ander voertuig dat te dicht bij hem geparkeerd stond in Patong, krijgt duizend baht boete

Patong-

Duizend baht is deze week beboet aan verantwoordelijke partijen na een conflict over parkeren in Patong.

De politie van Patong meldde op 21 junist dat een slachtoffer aangifte deed bij de politie nadat hij een auto voor een restaurant in Patong had geparkeerd voordat hij naar binnen ging voor het avondeten. Nadat ze klaar waren met eten en naar buiten kwamen, ontdekte het slachtoffer dat hun autobanden waren doorgesneden en platgeslagen.

De politie zette het onderzoek voort en identificeerde de hoofdverdachte. De verdachte bekende het misdrijf omdat ze teleurgesteld waren dat het slachtoffer zijn auto te dicht bij de auto van de verdachte had geparkeerd. De verdachte was bang dat hun auto zou worden bekrast en verloor zijn geduld, waardoor de banden van het andere voertuig zouden worden doorgesneden.

Het slachtoffer wil echter geen juridische stappen ondernemen tegen de verdachte. De verdachte ging akkoord met het betalen van de bandenschade en kreeg een boete van 1,000 baht voor het veroorzaken van overlast. Beide partijen schudden elkaar de hand na het meningsverschil en zetten hun meningsverschillen opzij.

De politie heeft de namen van de betrokken personen niet vrijgegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.