Twee exploitanten van uitgaansgelegenheden in Phuket Town-gebied gearresteerd wegens vermeende overtreding van Covid-19-maatregelen na klachten van bewoners

Phuket -

Twee exploitanten van uitgaansgelegenheden werden gearresteerd wegens het naar verluidt overtreden van Phuket-bevelen en Covid-19-metingen nadat anonieme lokale bewoners klaagden over hard geluid.

Een team van officials heeft gisteravond (22 juni) uitgaansgelegenheden in Phuket City geïnspecteerd.

Ambtenaren van Phuket City hebben gemeld dat ze de heer Sit hebben gearresteerd, die werd voorgesteld als manager van een niet nader genoemde uitgaansgelegenheid in Phoonpon, subdistrict Talad Nuea. Hij is beschuldigd van het overtreden van Phuket-bevelen in termen van opening tijdens de wettelijke sluitingstijd, het overtreden van Covid-19-metingen en naar verluidt het overtreden van vastgestelde wetten voor uitgaansgelegenheden rond het niet opnemen van het cv van het personeel en persoonlijke informatie voordat ze in dienst worden genomen.

Ambtenaren merkten op dat anonieme omwonenden en bezorgde burgers hebben geklaagd over hard geluid na de wettelijke sluitingstijd, momenteel middernacht, maar naar verwachting ergens in juli naar 2 uur 's nachts.

Officieren hebben ook de heer Eak gearresteerd, 23 die werd voorgesteld als manager van een niet nader genoemde bar in Phuket Town. Hij is ervan beschuldigd de Phuket-bevelen en Covid-19-metingen niet op te volgen, waardoor locaties een risico vormden voor Covid-19.

Ze werden allebei naar het politiebureau van Phuket City gebracht voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.