Ban Talad Nua School in Phuket Town pauzeert enkele lessen ter plaatse vanwege toenemende gevallen van Covid-19

Phuket -

Een school in Phuket Town heeft enkele lessen ter plaatse onderbroken omdat er meer bevestigde gevallen van Covid -19 zijn gevonden.

De Ban Talad Nua (Wankroo 2502)-school in het subdistrict Talad Nua, Mueang Phuket District heeft een aankondiging gedaan nadat er vanmiddag (23 juni) een bijeenkomst was gehouden.rd).

In de aankondiging stond dat het aantal bevestigde Covid-19-gevallen was toegenomen. In totaal zijn recent 19 mensen besmet, waaronder studenten, docenten en ander personeel.

Sommige lessen op locatie worden nu tijdelijk onderbroken, namelijk:

  1. Kleuterschool vanaf 24 junith tot en met juni 28th2022.
  2. Pratom 1 t/m Pratom 3 op 24 junith2022.
  3. Mattayom 2 en Mattayom 4 t/m Mattayom 6 vanaf 27 junith tot en met juni 28th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.