Luchthaven Phuket houdt indoor brandoefening

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket heeft gisteren (21 juni) een brandoefening gehouden op een overdekte parkeerplaatsst).

De brandoefening vond gisteren om 2 uur plaats op een overdekte parkeerplaats op de vijfde verdieping van de luchthaven. De brandoefening was aangekondigd voordat de oefening begon en klanten en medewerkers in de buurt waarschuwden dat het slechts een oefening was.

De adjunct-directeur van de internationale luchthaven van Phuket, de heer Manas Sotharat, vertelde de Phuket Express: “De oefening is bedoeld om voor te bereiden als er zich een echte situatie voordoet. De oefening wordt minimaal één keer per jaar gehouden. Veel medewerkers van bedrijven op de luchthaven deden mee aan de brandoefening.”

Volgens de heer Manas is de oefening goed verlopen en zijn er geen grote problemen geconstateerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.