Vermiste man veilig teruggebracht naar Phuket nadat jetski zonder benzine zit, brengt nacht alleen door in oceaan

Phuket -

Een vermiste man is gevonden en veilig teruggebracht naar Phuket nadat zijn jetski zonder benzine kwam te zitten in Phang Nga.

Gisteren (21 juni) om 10 uur kregen Royal Thai Navy Officers via hotline 30 bericht van een bootexploitant dat een man, de heer Panit Naveewong, die op een jetski was vertrokken vanaf een pier in Leam Nga, Koh Si Ray sinds 1465 uur.

De man nam contact op met zijn baas via de mobiele telefoon bij een niet nader genoemd bedrijf en zei dat om 6:00 uur zijn jetski zonder benzine kwam te zitten in de buurt van het eiland Khai Nai in Phang Nga en dat hij hulp nodig had. Daarna viel het contact weg door slechte ontvangst.

De Royal Thai Navy ging tot 3:00 uur op zoek met zes jetski's en een boot, maar kon de vermiste man niet vinden. Vanmorgen (22 juni) zijn ze weer op zoek gegaannd).

De vermiste man, Panit, werd gevonden op een jetski in de buurt van het gebied waar hij voor het laatst werd gemeld toen zijn jetski midden in de oceaan zonder benzine kwam te zitten. Om 7 uur. hij werd teruggebracht naar een pier in Koh Siray. Panit was naar verluidt moe en uitgedroogd, maar over het algemeen goed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.