Vermiste man veilig teruggebracht naar Phuket nadat jetski zonder benzine zit, brengt nacht alleen door in oceaan

Phuket -

Een vermiste man is gevonden en veilig teruggebracht naar Phuket nadat zijn jetski zonder benzine kwam te zitten in Phang Nga.

Gisteren (21 juni) om 10 uur werden officieren van de Royal Thai Navy op de hoogte gebracht van een bootoperator via hotline 30 dat een man, de heer Panit Naveewong, die op een jetski zat, was vertrokken vanaf een pier in Leam Nga, Koh Si Ray sinds 1465 uur.

De man nam via de mobiele telefoon contact op met zijn baas bij een naamloos bedrijf en zei dat zijn jetski om 6 uur zonder benzine kwam te zitten nabij het eiland Khai Nai in Phang Nga en dat hij hulp nodig had. Daarna viel het contact weg door slechte ontvangst.

De Royal Thai Navy ging tot 3 uur op zoek met zes jetski's en een boot, maar kon de vermiste man niet vinden. Ze zijn vanmorgen (00 juni) weer gaan zoekennd).

De vermiste man, Panit, werd gevonden op een jetski in de buurt van het gebied waar hij voor het laatst was gemeld toen zijn jetski midden op de oceaan zonder benzine kwam te zitten. Om 7:40 uur. hij werd teruggebracht naar een pier in Koh Siray. Panit was naar verluidt moe en uitgedroogd, maar over het algemeen goed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.