Gemeente Wichit strijdt tegen door muggen overgebrachte ziekten, waaronder knokkelkoorts

waar –

De gemeente Wichit vecht terug tegen door muggen overgebrachte ziekten.

Gisteren (20 juni)th) de afdeling Volksgezondheid en Milieu van de gemeente Wichit heeft haar campagne gelanceerd om de verspreiding van knokkelkoorts in te dammen.

Overal in Wichit is beslaan uitgevoerd om te voorkomen dat ziektedragende muggen zich voortplanten. De wijdverbreide mist werd gedragen bij woonwijken in het Wichit-gebied.

Dengue-koorts is in heel Thailand een aanzienlijk gezondheidsrisico geweest en dit jaar was het bijzonder gevaarlijk, volgens functionarissen van de Wichit Health and Environmental Division.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.