Overlap Stone uitkijkpunt in Samui besteld voor tijdelijke sluiting

FOTO: go Togethertravel

Samui –

Het beroemde uitzichtpunt Overlap Stone in Samui is tijdelijk gesloten, naar verluidt vanwege licentieproblemen.

Vandaag (21 juni)st), inspecteerde een team van Surat Thani-functionarissen het uitzichtpunt Overlap Stone dat toebehoort aan een particuliere bedrijfseigenaar op Lamai Mountain in het subdistrict Maret.

De plaats werd naar verluidt gevonden zonder vergunning voor een bedrijfsexploitant en geen vergunning voor het bouwen van bruggen. Als gevolg hiervan werd de plaats bevolen voor een tijdelijke sluiting totdat de juiste vergunningen zijn afgegeven.

De inspectie vond plaats nadat op 1 januari van dit jaar een vrouwelijke Russische toeriste een rapport had ingediend bij de politie van Borpud dat een conciërge op het uitkijkpunt haar zou hebben aangevallen na een viraal videoargument over een geschil over de toegangsprijs van 50 baht. De video zorgde voor veel discussie op sociale media, met verschillende standpunten vanwege de waargenomen agressie van de toerist over de vergoeding.

Het uitkijkpunt bevindt zich op een stuk grond van 12 Rai. Een enorme rots ligt op een klif met de Samui-zee op de achtergrond. Een brug is verbonden met de grote rotsmassa. De toegangsprijs is 50 baht per persoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.