Man gered nadat hij probeerde te springen van de 4e verdieping van een hotel in Patong, had naar verluidt ruzie met zijn meerdere vriendinnen

Patong-

Een man werd gered nadat hij van de 4 . probeerde te springenth verdieping van een hotel in Patong om 21 uur vandaag, 2022 juni XNUMX.

Medewerkers van het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) werden om 200 uur op de hoogte gebracht van het incident in een hotel aan Ratcha Uthit XNUMX Pi Road in Patong.

Patong Patong Police en reddingswerkers kwamen ter plaatse en troffen een Thaise man aan op een ladder met een brandtrap in een staat van extreme dwang.

Reddingswerkers spreidden een luchtbed uit op de grond onder het balkon om ondersteuning te bieden als de man viel of sprong. Patong Patrol Police ging naar de 4th verdieping om met de man te praten. De man was tussen de 35 en 40 jaar oud uit Chachoengsao. Zijn naam werd achtergehouden door de politie en ons redactionele beleid.

De man verklaarde tegenover de media en wetshandhavers dat hij momenteel openlijk aan het daten was met twee vrouwen en dat beiden zijn vriendinnen waren, beiden bewust van elkaar en de open relatie. Dat lukte in het verleden traditioneel bij alle drie de partijen.

Maar vandaag vertelde de man aan de politie dat hij een grote ruzie had met zijn eerste vriendin zonder te specificeren wat het probleem was. Dus ging hij met zijn tweede vriendin naar het hotel en kreeg ook ruzie voordat hij op de 4 . gingth vloer en dreigde te springen vanwege de stress van de situatie.

De politie belde zijn beide vriendinnen om met hem te praten en alle partijen kwamen overeen om te kalmeren en de man stemde ermee in om veilig naar beneden te klimmen.

Er zijn geen aanklachten ingediend bij het incident.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.