Een groep taxichauffeurs voor het openbaar vervoer geeft zich over aan de politie van Patong voor het naar verluidt aanvallen van een motortaxichauffeur op Thaweewong Road

Patong, Phuket –

Een groep taxichauffeurs voor het openbaar vervoer presenteerde zich op zaterdagavond 18 juni op het politiebureau van Patong, nadat ze in de vroege uurtjes waren betrapt op het aanvallen van een motortaxichauffeur op Thaweewong Road in het district Patong, in het district Kathu.

A 39 seconden durende dashcambeelden die 's nachts viraal gingen, tonen een groep van 4-5 motortaxichauffeurs in blauwe jassen die vechten op Taweewong Road rond 12:44 uur. op zaterdag.

Om 8 uur vertelde politie-kolonel Sujin Nilabodee, hoofdinspecteur van het politiebureau van Patong, aan lokale verslaggevers dat de groep vermeende aanvallers tuk-tuk-chauffeurs en motortaxichauffeurs waren. Allen werden opgeroepen naar het politiebureau te komen nadat de politie de beelden had bekeken en de aanvallers had kunnen identificeren.

Vijf van de in de clip vastgelegde chauffeurs meldden zich al aan de officials terwijl het slachtoffer nog onbereikbaar was. Het onderzoeksteam was aan het zoeken en zocht naar meer aanwijzingen om contact met hem op te nemen, maar zijn locatie was nog onbekend.

“Volgens de daders is de motortaxichauffeur gereden om een ​​toerist op te pikken op de plaats van het incident. De groep taxistandplaatsen schreeuwde en waarschuwde hem, wat leidde tot een verhitte discussie en een vechtpartij. Nu had de berijder geen klacht ingediend tegen de daders, maar de politie zou ze vasthouden voor dagelijkse gegevens en verder verhoor, zei de inspecteur.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.