Videoclip van vechtende taxichauffeurs in Patong gaat viraal op sociale media

Patong-

Een videoclip van taxichauffeurs die vechten, is viraal gegaan op sociale media.

Een videoclip van een dashcam van 4-5 taxichauffeurs in blauwe jassen die vechten op Taweewong Road, ongeveer 39 seconden na middernacht (18 juni)th) is viraal gegaan op sociale media.

Generaal-majoor Sermpan Sirikong zei: "Ik ben op de hoogte gebracht van het incident. Ik heb de politie van Patong opdracht gegeven om die mensen in de videoclip op te sporen voor verhoor. Niemand heeft echter aangifte gedaan van het incident.”

Er zijn op dit moment weinig details over het incident, maar de video staat hieronder. Naarmate meer details worden gegeven door functionarissen van Patong, zullen TPN-media verdere updates geven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.