De gemeente Phuket City schildert zebrapaden opnieuw om de verkeersveiligheid te vergroten

Phuket -

De gemeente Phuket City heeft zebrapaden in Phuket Town opnieuw geverfd om de verkeersveiligheid voor voetgangers en automobilisten te vergroten.

Een team van verkeersingenieurs van de gemeente Phuket heeft op donderdag (16 juni) zebrapaden op kruispunten en een school in Phuket Town opnieuw geverfd. De herschildering is bedoeld om de zichtbaarheid van zebrapaden te verbeteren, wat volgens de functionarissen van Phuket City de verkeersveiligheid voor voetgangers en automobilisten zal vergroten.

Zebrapaden die opnieuw zijn geverfd, bevinden zich op de kruising van Patipat Road die wordt gekruist met Krabi Road, de kruising van Thep Krasattri Road die wordt gekruist met Chumphon Road en voor de Phuket Wittayalai-school op Chumphon Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.