Ambtenaren inspecteerden Bangla Road om ervoor te zorgen dat uitgaansgelegenheden de regels volgden

Patong-

Ambtenaren inspecteerden Bangla Road in Patong donderdagavond (16 juni)th) om ervoor te zorgen dat entertainmentexploitanten de provinciale bevelen en metingen van Phuket opvolgden.

Een team van functionarissen onder leiding van de Kathu District Chief Siwat Rawangkun, de Kathu District Public Health Chief Peerapong Cheepek en de politie van Patong hebben donderdagavond Bangla Road geïnspecteerd.

De heer Siwat vertelde de Phuket Express: “De inspectie moet ervoor zorgen dat entertainmentexploitanten de provinciale bevelen en Covid-19-maatregelen hebben opgevolgd. De algehele naleving is echter goed. De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmetingen gevolgd.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.