Videoclip van twee mensen die vechten op Bangla Road in Patong gaat viraal op sociale media

Patong-

Een videoclip van twee mensen die vechten op Bangla Road in Patong is viraal gegaan op sociale media. De politie van Patong zei echter dat niemand officieel een politierapport over dit incident heeft ingediend.

De videoclip is gedeeld op Facebook met een bericht als volgt: "Deze week waren twee vrouwen aan het vechten op de drukke Bangla Road terwijl Thaise en buitenlandse toeristen toekeken. Een onbekende man kwam tussenbeide om de gevechten te stoppen.”

De Phuket Express vroeg de politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, naar het incident en hij zei: "Niemand heeft aangifte gedaan bij de politie. Dus we weten niet wie ze zijn of waarom ze vochten. We onderzoeken het incident echter omdat het op grote schaal werd gedeeld op sociale media en de solide reputatie van Bangla Road als toonaangevende toeristische bestemming schaadt.”

"De politie van Patong patrouilleert nu elke nacht op de Bangla Road voor de veiligheid en om eventuele gevechten te voorkomen." De chef voegde eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.