Videoclip van twee mensen die vechten op Bangla Road in Patong gaat viraal op sociale media

Patong-

Een videoclip van twee mensen die vechten op Bangla Road in Patong is viraal gegaan op sociale media. De politie van Patong zei echter dat niemand officieel een politierapport over dit incident heeft ingediend.

De videoclip is gedeeld op Facebook met een bericht als volgt: "Deze week waren twee vrouwen aan het vechten op de drukke Bangla Road terwijl Thaise en buitenlandse toeristen toekeken. Een onbekende man kwam tussenbeide om de gevechten te stoppen.”

De Phuket Express vroeg de politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, naar het incident en hij zei: "Niemand heeft aangifte gedaan bij de politie. Dus we weten niet wie ze zijn of waarom ze vochten. We onderzoeken het incident echter omdat het op grote schaal werd gedeeld op sociale media en de solide reputatie van Bangla Road als toonaangevende toeristische bestemming schaadt.”

"De politie van Patong patrouilleert nu elke nacht op de Bangla Road voor de veiligheid en om eventuele gevechten te voorkomen." De chef voegde eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.