Ambtenaren volgen wegreparaties bij Phuket Airport in Thalang . op

Thalang, Phuket –

De vice-gouverneur van Phuket heeft de wegenbouwwerkzaamheden nabij de internationale luchthaven van Phuket in het Thalang-district opgevolgd, die volgens de vice-gouverneur 11 procent achterlopen op schema.

Gisteren (15 juni)th) een team van ambtenaren onder leiding van de vice-gouverneur van Phuket Pichet Panapong inspecteerde nr. 4031 Road (Mud Dok Khao- Airport).

Vice-gouverneur Pichet vertelde The Phuket Express: "De bouw begon op 10 maart van dit jaar en zal naar verwachting op 5 oktober van dit jaar worden voltooid, wat in totaal 210 dagen werk zal zijn."

“Nu wordt er gewerkt aan de aanleg van een waterafvoer. Daarna wordt de weg in aanbouw gebracht voor de verharding. Het werk ligt echter 11 procent achter op schema.”

“Het Phuket Highway Office dringt er bij de aannemer op aan hun werk te bespoedigen, zodat weggebruikers de weg normaal kunnen gebruiken, aangezien we momenteel veel klachten hebben gehad. Sommige delen van de weg zijn nu tijdelijk afgesloten voor het verkeer.” ging Pichet verder.

Het was niet meteen duidelijk, merkt The Phuket Express op, hoe het project zou worden bespoedigd en wanneer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.