UPDATE: Verdachte die naar verluidt vorige maand een gouden ketting ter waarde van meer dan 30,000 baht heeft weggerukt van een motorpassagier in Phuket Town, is geïdentificeerd

Phuket -

De politie van Phuket heeft de lokale media verteld dat ze al een verdachte hebben geïdentificeerd die op een motorfiets reed en naar verluidt vorige maand een gouden ketting met een waarde van meer dan 30,000 baht van een motorpassagier in Phuket Town heeft weggerukt. Het verhaal is via sociale media weer naar boven gehaald omdat de verdachte nog voortvluchtig is.

Eerst ons vorige verhaal:

Op maandag (30 mei) diende de heer Wutichai Timkaew, 33, een rapport in bij de politie van Phuket City.

Nu voor onze updat:

Deze week hebben internetgebruikers op sociale media hun bezorgdheid geuit over het feit dat de politie geen verdachten heeft kunnen pakken. De provinciale politie van Phuket heeft gisteren (14 juni) een aankondiging gedaanth) zeggen dat ze de verdachte al hebben geïdentificeerd. Binnenkort wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd.

De Phuket Express merkt echter op dat de politie zei dat het te vroeg was om de verdachte publiekelijk te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.