Twee bar-exploitanten in Rawai, Phuket gearresteerd voor het naar verluidt breken van Phuket Covid-19-bestellingen

Rawai, Phuket –

Twee barexploitanten werden gearresteerd wegens het naar verluidt overtreden van Phuket-bestellingen en Covid-19-metingen.

Een team van ambtenaren in Rawai heeft samen met de politie van Chalong gisteravond (14 juni) bars in Rawai geïnspecteerdth).

Ambtenaren van Rawai meldden om 11:20 uur dat ze mevrouw Nichajorn, 51 uit Nonthaburi, hebben gearresteerd omdat ze de Phuket-bevelen en Covid-19-metingen niet opvolgde. Ambtenaren hebben echter niet meer details vrijgegeven, behalve dat Nichajorn naar verluidt Covid-19-gerelateerde regels overtrad.

Om 11:40 hebben ze mevrouw Sap, 46 uit Bueng Kan (Noordoost-Thailand) gearresteerd. Uit de zaal werden vijf alcoholrekeningen en contant geld in beslag genomen.

Ze wordt beschuldigd van het overtreden van de Phuket-orders en Covid-19-metingen en van het exploiteren van uitgaansgelegenheden met alcoholverkoop, maar heeft vrouwelijke stafleden die gesloten diensten verlenen aan klanten.

Ze werden meegenomen naar het politiebureau van Chalong voor verdere juridische stappen.

De politie van Rawai waarschuwde dat er nog meer invallen zouden komen en dat de nadruk lag op Covid19-voorzorgsmaatregelen, zoals ervoor zorgen dat klanten en personeel werden gevaccineerd, sociale afstand nemen, maskers dragen en andere maatregelen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.