Er moeten netten worden geïnstalleerd om te voorkomen dat afval in de Kamala-zee stroomt

kamala-

De administratieve organisatie van Kamala Tambol zal netten installeren om te voorkomen dat afval in zee stroomt.

Gisteren (12 juni) was er een bijeenkomstth) voor milieuplannen. Jutha Dumluck, het hoofd van de administratieve organisatie van Tambol, vertelde de Phuket Express: "We zullen grote netten installeren in drie gebieden om te voorkomen dat afval in de zee stroomt, namelijk bij de Kamala - Kalim-brug, een kanaal bij Tavorn Beach en een kanaal bij Layi Strand. De installatie zal binnenkort beginnen.”

“Gooi alsjeblieft geen afval in de kanalen, waterdrains of de zee. Door bij ons te beginnen, is het gemakkelijk om voor het milieu te zorgen. We zullen Kamala Bay moeten schoonmaken.” voegde Jutha toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.