Tweede dolfijn die deze maand in Phuket wordt behandeld na het wassen op een strand in Phang Nga

Phuket -

Een gewonde dolfijn is voor behandeling naar Phuket gebracht nadat hij gisteren (10 juni) was aangespoeld op een strand in Phang Ngath).

De Royal Thai Navy, gevestigd in Phang Nga, kreeg vanuit een hotel in het subdistrict Takua Pa bericht dat er een dolfijn was gevonden op het strand van Khao Lak.

Ambtenaren van het Sea Turtle Conservation Centre van de Royal Thai Navy en van het Khao Lak – Lamru National Park kwamen snel aan op het strand.

De dolfijn die op het moment van de pers nog in leven is, is 1.5 meter lang. De dolfijn heeft zijn mond verwond. Er wordt aangenomen dat de dolfijn op het strand was aangespoeld door sterke golven voordat hij enkele rotsen raakte.

De dolfijn werd voor behandeling naar het Phuket Marine Biological Centre in Cape Panwa, subdistrict Wichit, district Mueang Phuket gebracht.

Dit is de tweede dolfijn die deze maand aanspoelt op een strand in het Khao Lak-gebied.

Een dolfijn is voor behandeling naar Phuket gebracht nadat hij op 4 juni was aangespoeld op een strand in Phang Ngath.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.