UPDATE: Ouders van twee weken oude baby betrokken bij ziekenhuisgeschil over mysterieuze gebroken arm dienen opnieuw aangifte in bij politie Phuket

Phuket -

  Ouders van een twee weken oude baby die betrokken was bij een aanhoudend ziekenhuisgeschil dienden opnieuw een rapport in bij de politie van Phuket City om juridische stappen te ondernemen tegen iedereen die de arm van hun baby brak.

Eerst ons vorige verhaal:

Het Vachira Phuket-ziekenhuis heeft gisteren (9 juni) een mogelijkheid onthuld van hoe een baby van twee weken oud, betrokken bij een viraal verhaal op Thaise media, haar arm heeft gebroken.

De directeur van het Vachira Phuket-ziekenhuis, dokter Weerasak Lorthongkam, verklaarde aan de pers: "We zetten ons onderzoek naar andere mogelijkheden (over hoe het kind zijn arm brak) nog steeds voort terwijl we de beste behandeling voor de baby bieden."

Nu ons bijgewerkte verhaal:

Vandaag (10 juni)th), hebben de heer Jakkrit Nimnoo en mevrouw Aujchara Jantararat, 30, die de ouders van de baby zijn, aangifte gedaan bij de politie van Phuket.

De heer Jakkrit zei tegen de pers: “We maken ons zorgen als onze dochter in de toekomst een abnormale arm zal krijgen. Ze is geboren met alles normaal. Nu heeft ze een smet.”

'We willen weten of het ziekenhuis kan vaststellen wie de arm van onze baby heeft gebroken. We hebben het gevoel dat het ziekenhuis iets verbergt en we hebben geen vertrouwen in het ziekenhuis.”

"We willen niet dat dit incident met andere baby's gebeurt. Onze zaak zou de laatste moeten zijn. We willen dat de persoon die de arm van onze baby heeft gebroken, juridische stappen onder ogen ziet.”

Volgens dokter Weerasak loopt het onderzoek naar hoe het incident heeft plaatsgevonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.